Cikgu Suhaimi
Mar 9, 2012 | 9:02 AM | 0 VIP
Hey n Assalamualaikum!!

Sorry ,patutlaa entri aku cite last week just malas nak taip ni laa jadinyaa.Sebnarnya Cikgu Suhaimi dah pindah minggu lepas.Memang sedih laa sesangatBeliau merupakan guru yang paling baik sekali pernah aku jumpa..huhu :'(

Dialah PKHEM n Warden yg paling sporting sekali huhu.susah nak dapat orang macam dye.Nanti susahlaa nak mintak balik rumahh HUAHUAHUA

Sebenarnya ramai yg terkejut akan perpindahan dye terutama sekali aku lhaa kan..aku dengaq2 ja dye nak pindah teros aku nangis.. :'(

Time ari sabtu harituhh lahh pertemuan terakhir.sekolah buat 1 perhimpunan khas untuk dye..huhu sedihnyaa..dye nk bg ucapan pon mcm taksampai hati je..huhu sedih3

Tapi arituhh semua yg aku nak jumpe ,jumpe jugak hehe.tu yg bestnyaa arituhh :DDDDD


KBAI

#ILOVEUFORTHOUSANDYEAR :)

-LOL-


OLD | NEW

ϟ Seungri

I'm singing my blue~ I am Bigbang's fans. VIP imida :)
Assalamualaikum ! No Anti-Kpoppers.Just follow Me

------------------------------------------------
Entry | About | Linkies
------------------------------------------------
ϟ Fantastic Baby

.Max width is 250.

ϟ Blue

Template By: Aishah Baharudin
Others: