Penang Oh Penang
Dec 18, 2011 | 10:22 PM | 0 VIP
Penang is such a beautiful places that we can visit in Malaysia.My family always go to Penang since 2,3 year agoo..I'm always been excited when to go there but this year so so unhappy but exciting because there a lot' of advantages n unadvantages there.(ak xpham..huhu)

Oke ak cite dari first trip smpai laahh habihh ehh...Oke,kebiasaannya cuti sekolah mmg normal laa kan traffic jam rite,so bende tuhh la yg kitorang hadapi stiap hujung taon nk pegi Penang,Mak ak dah decided nk bwak kiotrang g pesta Penang but bese laa bende yg normallnilahh yg x boleh kite pergi..just besok jaa kitorang g pusat bandar n lokks for shirt,n everything that awesome there rIte

Hotel yg kitorang menginap adalah di hotel Tanjung Bungah and time dah smpai tuhh punyaa anginnya kuat smpai nk terpelanting dahh ak kt lobby tuhh. untuk check in,dh dpt bilik ayah ak bwk adk2 ak g mandi swimming pool smpai pkl 7.Then kitorang g makan..Haa time ni laa yg ak palingg xsuke walaupon lapaqqq ya amatt time tuhh n pling sakit hati gegilerr laa..

First2 ayah ak bwk g pasar malam kt penang tuhh,then g tesco igtkn nk pegi mkn rupenya tidakk just nk bile brg jaa n lastly barulah kitorang p makan dkat satu 'restoran' nihh..Restoran nihh yg bt ak sakit hati arituhh

dhlaa dye punya waiter just 2 org jaa.then ayh ak dah pggil 1 waiter tuhh sruh ambik order,then,dye bolehh bt muke xbagi respond + bt bodoh=such wtf laa kan..kurang ajar gilerr..then nseb bek laa ad sorang lg nihh waiter baik p ambik order n lepas accident tuhh la ak usha dye dkat restoran tuhh..klau ak jumpe dye ak nk lempanng jaa muke dy...acap gangster konon..wtf laa tuiiiuuuuuuuhhhhhh!!!!! dhlaa ambik order punya la lmbat then nk tunggu lagi perhh nk dkat beberapa jam derr ,time tuhh klau tgk 1 drama ponn boleh abiss derr..diorang asyik bg mknn kt org blkang jaa..kiotrang yg ddk dpn mata diorang nihh boleh bt derrkk jaa dgn airnya yg xsmpai lagi..

Then smpai air nan nasi jaa n telur n tomyam..oke laahh smpai tuhh dlu sbb men utama dye biasenyaa mmg lmbat siap ,tpi yg ak pling panas diorang xbg 1 SUDU pownn..perhh,,nk cedokk tomyam gune ap haaa??? ape punya kedai lhaa..then tunggu lagi untuk menu utama punya laa lame sesangt nk dkt 2 jam derr .time nasi dah habiss laa bru diorang anta..perhh sapa yg xberapi derr...ap lagi ayh ak cancel laa cos nasi dh abis kann then diorang bt muke tercengang seposen diorang tuhh..perhh mmg membara giler ja.mau ja ak kasi penyepak +pelempang + penendang = all in 1 lahhh

Mmg laa klau ak pegi lg restoran tuhh lagi mmg naya laa diorang klau depa bt haiii mcm tuhh lagii..sekali wtf*** lahhh :p


P/s : Noh nak berlakon..huhu ^-^


-LOL-


OLD | NEW

ϟ Seungri

I'm singing my blue~ I am Bigbang's fans. VIP imida :)
Assalamualaikum ! No Anti-Kpoppers.Just follow Me

------------------------------------------------
Entry | About | Linkies
------------------------------------------------
ϟ Fantastic Baby

.Max width is 250.

ϟ Blue

Template By: Aishah Baharudin
Others: