Sabhi Saddi cube buang plat SABAH,..
Dec 14, 2010 | 6:42 PM | 0 VIPAnak kelahiran Sabah ini menempuh laluan berliku sebelum namanya mula meraih sedikit perhatian selepas single sulungnya,NADIKU menempa tempat di pusingan separuh akhir MUZIK2,baru2 ini.

Meskipon gagal mara ke pusingan akhir,Sabhi bersyukur kerana perlahan-lahan kemampuannya mula diakui pencinta seni.Hampir setahun album mini miliknya dilancarkan,penyanyi berusia 26 thn itu mengakui,masih ramai peminat yg blom mgenali dirinye..'Ramai masih keliru kerana mereka berpendapat saya nmpk berbeza di luar.Saya sendiri kurang jlas apa yg dimaksudkan mreka.

Jejaka yg dilahirkan pd 4 sep 1984 itu berkata,usaha susulan utk terus memperkasakan namanye kni disandarkan pada single terbarunya,JALAN PULANG..Sabhi berkata,dia sdg belajar utk mengikis prasaan malu yg trus mnjadi kekangan utama utk tros melangkah.

Bukan sombong atau tidak selesa,cuma Sabhi malu kerana pelat Sabah yg masih tebal mmbtkn dia sntiasa mmbtaskan pertuturannya..'Malah ketika persembahan juga saya kurang berkomunikasi kerana bimbang peminat tidak faham apa yg saya cube smpaikan..
Katanya tidak menafikan genre pop R&B yg dibawakan ketika ini sedikit bertentangan minat serta kecenderungannya dulu yg lebih terarah kepada pop tari dan hip-hop..


*PETIKAN DARI B*P BERITA HARIAN 2010..*


OLD | NEW

ϟ Seungri

I'm singing my blue~ I am Bigbang's fans. VIP imida :)
Assalamualaikum ! No Anti-Kpoppers.Just follow Me

------------------------------------------------
Entry | About | Linkies
------------------------------------------------
ϟ Fantastic Baby

.Max width is 250.

ϟ Blue

Template By: Aishah Baharudin
Others: